FIBARO Motion Sensor – Multifunkciós mozgásérzékelő

Inspiráció a természetből

FIBARO megalkotta a világ legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelőjét, melynek érzékenysége egy macska szemével vetekszik.

Hosszú évszázadokon keresztül a macska szimbolizálta az emberek védelmezését, óvását. Közismert tény, hogy a macska – mint a ragadozók rendjének egyik legszerethetőbb tagja – kiváló látással, rendkívül érzékeny halással és átlag feletti éberséggel rendelkezik.

A többfunkciós érzékelő

FIBARO Motion Sensor – Multifunkciós mozgásérzékelő látása, érzékenysége is hasonlóan kifinomult, mint a macska szeme. Ez egy nagyon széles látómezőt jelent, mely hihetetlen éberséggel párosul.
FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelője egyszerre több funkcióval is rendelkezik. Azon túl, hogy észleli a mozgást, képes érzékelni a hőmérsékletet, a fényerősséget, valamint az elmozdulást vagy akár az apró rezgéseket is.

Színekkel jelzi a mozgást és hőmérsékletet

A sokszínű FIBARO Motion Sensor érzékelő felülete, pupillája tájékoztatja a család tagjait a helyiségekben lévő hőmérsékletről. Különböző funkciókat, különböző színekkel jelzi, melyeket tetszés szerint változtathatunk.

Kicsi, szép és okos

világ egyik legfejlettebb technológiája van a FIBARO Motion Sensor fehér burkolatába rejtve, amely mindössze 44 mm átmérőjű. Higgye el, már az első találkozáskor beleszeret.

Az egyik fő jellemzője a FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelőnek, hogy a legkisebb, legapróbb mozgást is képes érzékelni. Semmi sem kerüli el a figyelmét.

Tekintettel arra, hogy minden szoba funkciója más egy okos otthonban, annak megfelelően is módosíthatja a mozgásérzékelő érzékenységét, hogy az megfeleljen az adott helyiséghez vagy igényeihez.

Figyel a házra és családra

Valljuk be magunknak, hogy ha nem vagyunk otthon, szoktunk azon aggódni, hogy mi történik a házban. Amíg Anya, Apa dolgozik, a FIBARO Motion Sensor figyel, óv és jelez, ha szükségét érzi. Ezen túlmenően a FIBARO okos otthon rendszer érzékelője figyelemmel kíséri, hogy ki mennyi időt tölt a helyiségekben. Hasznos funkció ez, ha a gyerek folyton a TV-t nézi, a lecke elkészítése helyett.

Hosszan tartó működés a lakás bármelyik pontján

FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelőben egy körülbelül 2-3 évig üzemképes elem felel a megbízható működésért.

Köszönhetően a vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs protokollnak, a FIBARO Motion Sensor a lakás bármelyik pontján könnyedén elhelyezhető.

FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelő egyszerűen rögzíthető falra, mennyezetre vagy akár a polcra. Amilyen könnyedséggel elhelyezte okos lakásának adott pontján az érzékelőt, azzal a mozdulattal át is helyezheti egy másik helyre.

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi “Érdekel” gombra!